USLOVI KORIŠĆENJA "Na koji ćeš faks?" zajednice

Saglasnost za davanje ličnih podataka i informacije o zaštiti istih

Korištenjem online zajednice "Na koji ćeš faks?", fizička i pravna lica daju izričitu saglasnost Agenciji za zapošljavanje Friendly HR i online zajednici "Na koji ćeš faks?" za prikupljanje i obradu ličnih podataka koje učine dostupnim u okviru svojih korisničkih računa, a u skladu sa odredbama Zakona o zaštiti ličnih podataka Republike Srbije. Podaci se daju isključivo u svrhu rasta, razvoja i funkcionisanja ekosistema "Na koji ćeš faks?" i koristit će se agregirano te pojedinačni podaci neće biti javni. 

Svi podaci se koriste na način propisan Politikom privatnosti koju možeš pročitati OVDE. Osobe mogu datu saglasnost u bilo kojem trenutku povući bez dodatnog obrazloženja i to slanjem zahteva za brisanje korisničkog računa na email adresu na.koji.ces.faks@friendlyhr.rs


"Na koji ćeš faks?" ima definisane i obezbeđene mere zaštite za privatne i poverljive podatke o korisnicama i korisnicima te ih čuva u diskreciji i ne zloupotrebljava. "Na koji ćeš faks?" ima definisane procedure, kao i organizacione i tehničke mere zaštite u skladu sa Zakonom o zaštiti ličnih podataka Republike Srbije, kojima se smanjuje rizik od neovlaštenog pristupa ličnim podacima.

Chat