Tražiš savršen karijerni put? Clean Air Solution je tu za tebe!

Ako si student u potrazi za poslom koji će ti omogućiti dalji profesionalni razvoj, Clean Air Solution je idealan izbor za tebe!

Tražiš savršen karijerni put? Clean Air Solution je tu za tebe!

Naša kompanija se posvećuje ulaganju u svoje zaposlene, što rezultira angažovanijom, produktivnijom i lojalnijom radnom snagom. Evo zašto bi kod nas mogao započeti ili unaprediti svoju karijeru:

Naš program obuke spada među najkvalitetnije i najkompletnije koje možeš naći! Uključuje individualni rad s iskusnim mentorima, predavanja, vežbe, studije slučaja i stvarni rad s klijentima. Idealno je za studente željne sticanja praktičnog iskustva i usavršavanja svojih veština na najvišem nivou.

Fleksibilnost je ključna za usklađivanje posla i studija. Kod nas dobijaš slobodu i kontrolu nad svojim radnim rasporedom! Fleksibilno radno vreme je privilegija koju pružamo svim zaposlenima, što rezultira većim zadovoljstvom i lojalnošću prema kompaniji. To je posebno korisno za studente koji balansiraju između posla i akademskih obaveza.

Naši zaposleni dobijaju nagrade za postignute rezultate, izvanredne napore i ostvarenje ciljeva nekoliko puta godišnje. Najbolji od najboljih mogu osvojiti novčane nagrade i putovanja vredna 1000 evra! To može biti dodatna motivacija za studente koji žele priznanja za svoj trud i zalaganje.

Ako te privlači ideja kontinuiranog učenja i rasta, Clean Air Solution je pravo mesto za tebe kako pružamo edukacije u zemlji i inostranstvu kroz seminare, radionice i kurseve. Razvoj kompetencija naših zaposlenih je naš prioritet, što znači da ćeš uvek biti u toku sa najnovijim trendovima i veštinama u svojoj oblasti.

Volimo da radimo, ali i da se zabavljamo! Organizujemo dva putovanja godišnje – jedno internacionalno i jedno lokalno. Ova putovanja su sjajna prilika za upoznavanje, druženje i "resetovanje" od posla. Naši zaposleni su obišli preko 20 država i 40 gradova zahvaljujući ovim putovanjima, što je sjajna prilika za studente da prošire svoje vidike i upoznaju nove kulture.

Naša radna atmosfera je prijatna i opuštena. Imamo kutak za zabavu sa lazy bag-ovima, stonim fudbalom i pikadom. Ovo je mesto gde možeš da se opustiš i uživaš između radnih zadataka, što doprinosi pozitivnom radnom okruženju.

Ako voliš svoje ljubimce, Clean Air Solution je pet friendly kompanija, što znači da možeš povesti svog ljubimca na posao! Ova pogodnost će ti omogućiti da se osećaš kao kod kuće i na poslu, što doprinosi boljem balansu između privatnog i poslovnog života.

Ako si student koji traži posao i želi dalji profesionalni razvoj, Clean Air Solution nudi sve što ti je potrebno za uspešnu i zadovoljavajuću karijeru. Pridruži nam se i osvoji svet sa nama!

Želiš da saznaš više o nama? Poseti naš štand na sajmu "Na koji ćeš faks?" i pridruži se našem timu!

0 Comments

More posts