Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu: Prvi upisni rok 2024.

Ukoliko razmišljate o studiranju na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Beogradu, imamo važne informacije za vas!

Ekonomski fakultet Univerziteta u Beogradu: Prvi upisni rok 2024.

Ekonomski fakultet organizuje poslednji ciklus pripremne nastave za polaganje prijemnog ispita, koji će se održati od 14. do 16. juna 2024. godine. Predmeti koji su obuhvaćeni pripremnom nastavom su matematika, računarstvo i informatika, osnovi ekonomije i poslovna ekonomija. Prijave za pripremnu nastavu traju do 12. juna, a nastava će se odvijati u prostorijama fakulteta. Više informacija možete pronaći na njihovoj stranici za pripremnu nastavu ili Instagram profilu @janaekofu.

Takođe, važno je napomenuti da će prijemni ispit za upis na Ekonomski fakultet biti održan 24. juna. Za sve zainteresovane kandidate, fakultet organizuje i probni prijemni ispit koji će se održati u subotu, 22. juna, u 10 časova. Detaljnije informacije o terminima polaganja možete pronaći na njihovoj stranici za prijemni ispit.

Nemojte propustiti priliku da se što bolje pripremite za prijemni ispit i osigurate svoje mesto na jednom od najprestižnijih fakulteta u regionu!

Dodatne informacije o Ekonomskom fakultetu možete saznati na njihovom štandu na virtuelnom sajmu obrazovanja "Na koji ćeš faks?".

Srećno sa pripremama i vidimo se na prijemnom!

0 Comments

More posts


Chat