Upoznajte Univerzitet u Ljubljani: Q&A sesija za buduće studente!

Jeste li spremni da otkrijete sve što trebate znati o upisu na Univerzitet u Ljubljani?

Upoznajte Univerzitet u Ljubljani: Q&A sesija za buduće studente!

Tim Univerziteta u Ljubljani vas poziva na nezaboravno putovanje kroz svet studentskih mogućnosti na njihovoj Q&A sesiji, koja će se održati 1. marta u Konferencijskoj sali sajma "Na koji ćeš faks?" sa početkom u 14.00h.

Šta vas očekuje? Pa, oni su tu da odgovore na vaša najčešća pitanja o prijavi i upisu na osnovne studije na Univerzitetu u Ljubljani. Ne morate se više pitati "Kako se prijaviti?" ili "Gde naći smeštaj tokom studija?" Jer će vam oni sve to otkriti na ovom događaju.

Ali to nije sve! Uz to, možete očekivati i savete o finansijskoj podršci, integraciji u studentski život u Ljubljani, opcijama za učenje slovenačkog jezika ili predavanjima na engleskom jeziku, kao i o svemu što se dešava van učionica, poput sportskih aktivnosti i društvenih događaja.

Ako ste se ikada pitali kako izgleda proces registracije nakon prijema ili koje su mogućnosti za rad tokom studija za međunarodne studente, nemojte propustiti priliku da dobijete odgovore od predstavnika Univerziteta u Ljubljani.

Dakle, pripremite svoja pitanja i pridružite nam se 1. marta u 14:00h u Konferencijskoj sali sajma "Na koji ćeš faks?". Biće to sjajan događaj uz mnoštvo korisnih informacija koje će vam olakšati put do Univerziteta u Ljubljani!

Kako biste se pripremili i potencijalno unapred dobili neke od odgovora na vaša pitanja pogledajte sledeća dva snimka:

Vidimo se tamo!

*NAPOMENA: Ova sesija će biti realizovana na Engleskom jeziku.

0 Comments

More posts


Chat